historicus & bestuurskundige - bestuur & governance

Adviseur 3.0. Luistert rusteloos, want heeft wat te zeggen. Steekt daarbij het liefst twee wijsvingers tegelijk op. Of naar voren. Dan is het opletten geblazen. Stoot graag heilige huisjes van hun sokkel of prikt valse pretenties en halve waarheden door. Krijgt daarvoor alom respect en waardering. Om dat vervolgens consequent te wantrouwen. Ton spuugt het liefst op complimenten. Waarna hij ze afpoetst en in zijn vitrinekast met matglas plaatst.

Ton denkt snel, maar ook anders. Daardoor valt het minder op. Gelooft in de waarheid en heeft die vaak in pacht, maar evenzeer in wetenschappelijke twijfel. Kijkt graag vooruit. In die glazen bol ziet Ton hoe beleid en bestuur geleidelijk met communicatie samenvloeien. Vertelt daar graag over. Een inspirator. Zijn adviezen zijn vernieuwend en raak: tegendraads en verpakt in een natuurlijk charme.

Specialisatie: vernieuwend kwalitatief online (communicatie)onderzoek, organisatie- en communicatieadvies (sterke voorkeur voor complexe maatschappelijke vraagstukken)
Werkte eerder als: partner bij Politiek Online en als manager strategie & innovatie
Extra: spreker op workshops en congressen

Contact: baetens@emma.nl