Verbonden blijven, maar dan online. Dat zien we bij ANNE de komende tijd als onze belangrijkste opdracht. Ons fysieke kantoor is dicht, maar we werken net zo hard door om mensen met elkaar in contact te brengen.

Van indammen naar fysieke afstand

Bij ANNE hebben we dezelfde curve doorgemaakt als vele anderen. Drie weken geleden vroeg de eerste van ons zich af wanneer we ons voor gingen bereiden op het Corona-virus. De rest moest dat toen nog even op zich in laten werken. En wat twee weken geleden nog een kwestie van indammen en slimme hygiëne-maatregelen leek, werd begin vorige week met de dag zwaarwegender. 

ANNE is potentieel een besmettingshaard, met adviseurs die iedere dag in Noordoost Nederland mensen ontmoeten en zien. En dus werken we de komende weken vanuit huis met alle online middelen die tot onze beschikking staan. We Skypen, Zoomen, mailen, en vergaderen telefonisch.

Online dialoog

Binnen onze opdrachten putten we weer meer uit het arsenaal van Politiek Online, een van de bedrijven waar onze broer EMMA uit voort is gekomen. Om online zinvolle gesprekken, interacties en dialogen tussen overheid, samenleving en experts tot stand te brengen.

Dat blijft juist nu belangrijk, en daar gaan we dan ook volop mee door.

Geschreven door

Arnout Ponsioen

antropoloog en nieuwe media - stad & land - klimaat & energie - onderwijs & ontwikkelen

Abonneer je vandaag nog op onze nieuwsbrief