Aan Tafel! Een inspirerend lunchgesprek voor beleidsmakers, communicatieadviseurs en bestuurders.

naar Aan tafel

Tijdens deze tweede Aan Tafel! gaan we in gesprek over ondermijnende criminaliteit, in het bijzonder criminele families, in het Noorden en Oosten van ons land. Hoe krijg je als gemeente grip op deze complexe problematiek?

Aanwezig zijn onder andere Anne Boer en Hans Moors. Zij presenteerden eind april hun boek 'Interveniëren in criminele families'. Zij beantwoorden vragen over wat wel en niet werkt, en werpen een blik op vraagstukken die in onze regio leven. 

Tijdens deze kleinschalige bijeenkomst discussiëren we niet alleen met de auteurs van het boek. We gaan ook met elkaar – als praktijkdeskundigen – in gesprek. Doen we de goede dingen? En doen we die op de goede manier?

Normaal aan onze keukentafel in Zwolle, nu online.

Waar en wanneer? Donderdag 4 juni, van 11.00 tot 12.30 uur via Zoom. 

Wat en waarover? Kleinschalige en informele lunchbijeenkomst waarin we in discussie gaan over criminele families en de intergenerationele overdracht van criminaliteit. Hoe doorbreek je de cirkel? Met welke mitsen en maren heb je te maken? Wat werkt wel en niet, specifiek in onze regio? 

Voor wie? Beleidsmakers, adviseurs en bestuurders. Van burgemeester tot wijkagent: eenieder die hiermee te maken heeft in het dagelijks werk.

Toegang? Gratis

Aanmelden? Mail ons! 

 

Afbeelding: © Tom Janssen